• F
    fishfacs

    Is there a way to add custom Alarm Levels to use with my own events, rather than the stock "important", "safety", etc ones?

    posted in How-To read more
  • F
    fishfacs

    Hi.

    Sorry to drag up this old topic, but I had something very similar happen to me last week and this was the most relevant topic that came up in search.

    When I upgraded to 3.6.0 last week, all of my email template ftl's for my excel reports disappeared causing the reports to stop working.

    What is the correct directory to store these templates in so they don't get removed between updates?

    posted in User help read more
  • F
    fishfacs

    Hello,

    I'm trying to have two values on the Y access of a graph. They are within the same numeric range. (0-100ish)

    For example, I have a motor where I monitor Amps, and Hz of the motor speed controller over a period of time which can be selected by the date bar.

    I can add Amps alone, and I can add Hz alone, but as soon as I try to add them together using different series, the page comes up blank.

    Its also worth noting that I can add the Amps from multiple motors on different series, so I'm guessing it is a conflict with the units of Hz and A being on the same Y axis.

    Below is the relevant code I'm using:

    <ma-point-values point-xid="DP_motoramps" values="MotorAmps" from="dateBar.from" to="dateBar.to" rollup="{{dateBar.rollupType}}" rollup-interval="{{dateBar.rollupIntervals}} {{dateBar.rollupIntervalPeriod}}">
    </ma-point-values>
    
    <ma-point-values point-xid="DP_motorvfd" values="MotorHz" from="dateBar.from" to="dateBar.to" rollup="{{dateBar.rollupType}}" rollup-interval="{{dateBar.rollupIntervals}} {{dateBar.rollupIntervalPeriod}}">
    </ma-point-values>
    
    <ma-serial-chart  style="height: 100%; width: 100%" series-1-values="MotorAmps" series-1-title="Motor AMPS" series-2-values="MotorHz" series-2-title="Motor Hz"  legend="true" balloon="true" export="true">
    </ma-serial-chart>
    

    Also, while I'm on the topic, I've noticed that when I mess up the syntax in any way, the preview in the page editor just shows up blank. Is there any log or debugger I can use to determine what is causing it not to render?

    Thanks for the help.

    posted in User help read more
  • F
    fishfacs

    Disregard. It started working as intended following a server reboot.

    Thanks.

    posted in User help read more
  • F
    fishfacs

    Bump

    Sorry to drudge this back up. I was encountering the same problem, and the above solution does not appear to work for me.

    The pages work fine in the root menu, but as soon as I add them to a menu folder, then refuse to render.

    I have the above file added to my public file-store with the string, and this is referenced in the menu items configuration?

    Anything else I can try?

    posted in User help read more
  • F
    fishfacs

    Hello,

    I've created a few dashboards that work exactly as I need them. When I create a menu item linking to those pages, that also works fine. But as soon as I put those links into a folder on the menu, the pages turn up blank.

    Any ideas what I'm doing wrong?

    posted in Dashboard Designer & Custom AngularJS Pages read more
  • F
    fishfacs

    Hello,

    I was playing around with the dashboard builder today, and I noticed that if you stack two <ma-serial-chart> objects on top of each other, and set them both to style="height: 50%; width: 100%", the result will be as expected: Two charts taking up the entire screen width, and half of the screen height.

    The problem is if you expand the date bar. This seems to cause the charts to both start to increase their height indefinitely. They don't stop until the page is reloaded.

    Interesting quirk. Not sure if its just me.

    posted in User help read more
  • F
    fishfacs

    Hello,

    I have a MangoES box. It is storing point historical data in an internal NoSQL database. I have configured backups to be made at appropriate intervals, as per the help file.

    At the end of the help document regarding automatic backups, there is the following line:

    "It is highly recommended that you copy these zip files (either manually or by some automated means) to an offsite location."

    Does anyone have a recommended way of doing this automatically? One option is that I have a remote FTP server I could send the zip files to, but I'm not sure how to go about that. I also have access to a number of cloud drives, if that is easier.

    Thanks in advance.

    posted in How-To read more
  • F
    fishfacs

    Sorry if this has been asked, but where are the log files for excel report generation. Some reports take longer than others, and I'm curious if there is a way to display and diagnose what functions are holding the report generation process up?

    posted in User help read more
  • F
    fishfacs

    I figured it out. There was a typo in my URL. Thanks for this.

    posted in How-To read more