• S
    Swino

    Hi Craig, I had no real plans for the smaller unit. I will stick to the Odroid spec and higher. The UX4 flows along very nicely. The only behaviour I am trying to understand is that the mango server seems to restart its self every so often. I left it running over night and screen shot this from the events. Any ideas on the system shutdown system start up messages?0_1586041728746_startup-shutdown.PNG

    posted in Mango Automation Installation read more
  • S
    Swino

    I am also running mango on the Odroid XU4. This has to 2Gb ram. It also is falling over and restarting, just not as often. The log in the UI just says system restarted.

    posted in Mango Automation Installation read more
  • S
    Swino

    I have installed Mango free 3.7.7 on a Moxa industrial PC. The specs for this Moxa 8112 are Armv7 Cortex-A8 1 GHz cpu and 512 MB DDR3. Its not super fast but Mango does start up and I can login. As soon as I start using the menu Mango locks up and crashes.

    Will Mango run ok on the small industrial PC?
    How can get some logs out to find out why mango crashes?

    This was the start of the log from the terminal

    Nov 03 17:16:54 Moxa systemd[1]: Started Mango Automation.
    [ 691.216559] jetty-thread-po invoked oom-killer: gfp_mask=0x26040c0, order=0, oom_score_adj=0
    [ 691.225139] jetty-thread-po cpuset=/ mems_allowed=0
    [ 691.230093] CPU: 0 PID: 560 Comm: jetty-thread-po Not tainted 4.4.0-cip #3
    [ 691.237019] Hardware name: Generic AM33XX (Flattened Device Tree)
    [ 691.243135] Backtrace:

    posted in Mango Automation Installation read more
  • S
    Swino

    my core version is 3.7.4

    posted in User help read more
  • S
    Swino

    I found the administration/configuration export/import function but the help button is not bringing up the help window. How do I back and share a dashboard design with another user. What tickbox in here do I need to export my dashboard design?

    posted in User help read more
  • S
    Swino

    I am reading in my DNP3 points all ok. I can't get the "set point value" on the dashboard to work with my DNP3 binary output point. The set command is just greyed out. How do I make the set or clear command work with the dashboard so that I can turn my output on or off?

    posted in User help read more
  • S
    Swino

    I have a gauge on my dashboard showing "system up time" in seconds. This very quickly becomes a large number. How do I convert the system up time from seconds to hours? How can I scale the data point values shown on my dashboard gauges?

    posted in User help read more