• T
    tcontrada

    Well, not exactly what I was looking.

    How are the components created in the graphical view?

    Also, are there any process control graphical widgets already built, rather than trying to spend a lot of time building these items?

    posted in User help read more
  • T
    tcontrada

    Hi,

    Is there a way to add custom active widgets to the Graphical view similar to the thermometer and dial? I'd like to add an animated valve or other process widgets.

    Thanks!

    posted in User help read more
  • T
    tcontrada

    That worked, had to restart Mango... Thanks!

    posted in User help read more
  • T
    tcontrada

    The url is localhost/:8080/dashboards/

    Console says Error 404 - not found

    Core 2.7.12 build 481

    Thanks

    posted in User help read more
  • T
    tcontrada

    Hi, I am running some simple tests using Mango running on the RPi.
    When I click on the Dashboard icon in order to display the Dashboard UI, I just get a blank screen.

    I also have Mango running on my W10 PC and when I click the Dashboard icon I do get the Dashboard UI after a few seconds.

    Is there something missing, or does the Dashboard not work on the RPi?

    Thanks...

    posted in User help read more
  • T
    tcontrada

    OK, cool, I will try that as well...Thanks!

    posted in User help read more
  • T
    tcontrada

    I see, working now....Thanks!

    posted in User help read more
  • T
    tcontrada

    I have a Data point from a MODBUS device that I read on a periodic basis.
    The raw data from the device must be run through a calculation in order to display in the graphical view widget.

    I was trying the Metadata data point and was not able to get it to work.
    my calculation is simple in javascript:
    var my = (p1-640)/16.0;
    return my;

    does not seem to work, meaning the graphical widget does not update.

    What am I missing, is there an example similar to this?

    posted in User help read more
  • T
    tcontrada

    Well, I did use that software last year on something else, so my 30 day trial has expired as I wanted to use it for exactly this issue...

    Thanks...

    posted in How-To read more
  • T
    tcontrada

    I did try flipping the RX/TX lines on the 485, did not make a difference.

    Let me ask, what USB to 485 converter have you guys used with success to talk with MODBUS devices with your software running either on a PC or RPi?

    Thanks...

    posted in How-To read more